Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
23:29:12

Χαλκίδα

babis banner-02

Αλκίνοος Ιωαννίδης solo

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
19 Αύγουστος 2020 21:30

Συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη πραγματοποιείται την Τετάρτη 19 Αυγούστου, στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

Ώρα έναρξης: 9:30 το βράδυ (οι πόρτες ανοίγουν στις 8 το βράδυ)
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση: viva,gr

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, φωνή.
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας / Φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου
Συμπαραγωγή: LoveLight Productions & Αθύρ & Roll Out Vision Services

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.
Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα.
Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

 
 
 

Powered by iCagenda