Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
23:06:52

Χαλκίδα

babis banner-02

Από τα βάθη της ψυχής κι από του νου τα ύψη...

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
3 Αύγουστος 2020 21:30

Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη πραγματοποιείται τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

Ώρα έναρξης: 9:30 το βράδυ (οι πόρτες ανοίγουν στις 8 το βράδυ)
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: ticketservices.gr / 210 7234567 / Public / Οδός Ονείρων / Nana Home / Γαλατικό Χωριό / Plan B / Παπαγάλος / I-Repair
Διοργάνωση: Melodica - Οδός Ονείρων

Ο Ορφέας Περίδης, σε ένα μουσικό ταξίδι στη Χαλκίδα με συντροφιά την Πανσέληνο του Αυγούστου. Μαζί του, μια βραδιά «Με δύο κιθάρες», ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.
Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο πολύ καλός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων. Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο».

 
 
 

Powered by iCagenda