Σαββάτο 09 Δεκεμβρίου 2023
10:27:34

Χαλκίδα

Ο Τσαλαμανιός για τις ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού

Κατηγορία
ΥΓΕΙΑ
Ημερομηνία
10 Ιούνιος 2020 19:30

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ / πρώην ΝΟΔΕ) Ευβοίας της ΝΔ, σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο Μάνο Τσαλαμανιό, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με θέμα «Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους – Ο ρόλος των γονέων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση τη χρονική σειρά δήλωσης ενδιαφέροντος, μέχρι τον μέγιστο αριθμό των 100 συμμετεχόντων.
Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://us8.list-manage.com/survey? u=b06dc3274c8233bdd4da5a700&id=84ea4dd249&fbclid=IwAR06_UFSSmS9GTs48vwEUulvrPpvksRU_i7qZAikImDxPPUxvrW4brfrVnc έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Αμέσως μετά θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα της επιλογής (δηλ. οι πρώτες 100 αιτήσεις), με προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα, θα αποσταλεί με email η επιβεβαίωση της συμμετοχής στον καθένα, καθώς και σχετικές οδηγίες για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e–learning, που θα αξιοποιηθεί για την εκδήλωση.
Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους επιλαχόντες (δηλ. πέραν των πρώτων 100) για επανάληψη της εκδήλωσης.
Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της δράσης θα ληφθούν υπόψη για πιθανή επέκτασή της, με πρόσθετη θεματολογία, υπό τη μορφή κύκλου ενημερώσεων.

[ Ο Μάνος Τσαλαμανιός (στη φωτογραφία) είναι διευθυντής Ψυχιατρικής Παιδιών-Εφήβων & Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας, μέλος της ερευνητικής ομάδας HOPE για τον Κορωνοϊό (Hellenic Covid-19 ImPact Survey), του Ελληνικού κλάδου της «CRISIS» (The CoRonavIrus Health Impact Survey) και μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. ]

 
 
 

Powered by iCagenda