Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
20:53:35

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Toubanaki Music Projects στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
2 Φεβρουάριος 2020 20:30

Στη σκηνή του «Περί Τεχνών» (Μαυρογένους 2 – περιοχή Δάριγκ) εμφανίζεται, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αγγελική Τουμπανάκη.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ
Η βοκαλίστα / ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη δημιουργεί παρέες μουσικές, προσκαλεί και ελευθερώνεται μουσικά πέρα από σύνορα και νόρμες. Με δεκατέσσερα χρόνια μουσικής διαδρομής στην Contemporary Vocal, World και Electronic Jazz, παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις, τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και σκοπούς από την παράδοση των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Ανατολίας, τα οποία αναμειγνύει με Jazz αρμονία και crossover διάδραση.
Μαζί με τους εκλεκτούς και ευέλικτους μουσικά συνεργάτες, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα ντραμς, δημιουργούν ένα σύγχρονο πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον.
Το τσιγγάνικο Gelem, η θρυλική μεξικάνα Llorona, η Φάτα Μοργκάνα του ποιητή, το Βγήκα Ψηλά της Απείρου Γης, το τραγικό Strange Fruit, συνδέονται μέσα από την ερμηνευτική αισθητική και ενορχηστρωτική προσέγγιση τους. Παράλληλα, παρουσιάζονται πρωτότυπες συνθέσεις του πρωτοποριακού Nu jazz ντουέτου «Drums & Voice Jazztronica Duet».
Η Αγγελική Τουμπανάκη στο «Toubanaki Music Projects» καταθέτει το πάθος της για τον αυτοσχεδιασμό, τον πειραματισμό με ετερόκλητα μουσικά είδη, με στόχο την ελευθερία και πηγαία χαρά για τη μουσική.

 
 
 

Powered by iCagenda