Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
00:26:52

Χαλκίδα

babis banner-02

Στο πλευρό των γυναικών θυμάτων βίας

Κατηγορία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημερομηνία
28 Νοέμβριος 2019 18:00

Δράση ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιεί το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων.
Τα στελέχη του Κέντρου, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αβάντων, πίσω από το ιερό της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν στη βία κατά των γυναικών τόσο μέσα στην οικογένεια (ενδοοικογενειακή βία) όσο και συνολικότερα στην κοινωνία (βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, σωματεμπορία).
Η δράση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Υγείας, με την ευγενική εθελοντική συμμετοχή του Θεάτρου Χαλκίδας και την παρουσίαση θεατρικού δρώμενου. Περιλαμβάνει δε, διανομή ενημερωτικού υλικού και εντύπων σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Συμβουλευτικό Κέντρο.

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χαλκιδέων
Αγίου Παντελεήμονος & Πολυτεχνείου, Βασιλικό
Τηλ. 2221351826-827 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 
 

Powered by iCagenda