Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
23:44:44

Χαλκίδα

babis banner-02

Μαθήματα νοηματικής γλώσσας

Κατηγορία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ημερομηνία
18 Νοέμβριος 2019 18:00

Η Τοπική Εκκλησία, επί δεκαπενταετία σχεδόν, έχει παρουσιάσει μία ιδιαίτερη μέριμνα για τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Έτσι, και εφέτος:

Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού του Αγίου Νεκταρίου Κανήθου Χαλκίδας, θα πραγματοποιούνται δύο τμήματα διδασκαλίας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, για Κωφούς και για Ακούοντες, αντιστοίχως, με σκοπό τη διάδοση της γλώσσας των Κωφών και την αφύπνιση των Ακουόντων.

[ Από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας θα πραγματοποιείται συνάντηση Κωφών και Βαρηκόων με σκοπό την μεταξύ τους επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων της καθημερινότητας και την γνωριμία τους με τις Ακολουθίες της Εκκλησίας ].

Υπεύθυνος και συντονιστής όλης αυτής της ποιμαντικής προσπάθειας της Τοπικής Εκκλησίας είναι, ως γνωστόν, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Καραμούζης – Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης, προς τον οποίον μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για περαιτέρω διευκρινήσεις

 
 
 

Powered by iCagenda