Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
10:47:26

Χαλκίδα

Μουσικό αφιέρωμα στη Χάρις Αλεξίου

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
10 Νοέμβριος 2019 19:00

Στo πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των «Δημητρίων», ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας –όπως κάθε χρόνο, με σημείο αναφοράς την καλή ελληνική μουσική και ένα πρόσωπο που την υπηρετεί- διοργανώνει τιμητική αφιερωματική συναυλία στην κορυφαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, η οποία ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση της Τοπικής Εκκλησίας, θα είναι παρούσα και θα τιμηθεί για την προσφορά της στην ελληνική μουσική.

Η συναυλία πραγματοποιείται από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ναού, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα.

Την Ορχήστρα διευθύνει ο αρχιμανδρίτης Χριστόφορος Παπαθανασίου. Και την πλαισιώνουν οι μουσικοί Όλγα Κετσεμενίδου στο πιάνο, Ρέα Κάβουρα στο ακορντεόν, Πόπη Στρατάκια στο συνθεσάιζερ, Νίκος Μπόμπορης στην κλασική κιθάρα, Πολίνα Ντμίτροβα στο φλάουτο, Βούλα Μπλέτσα στο κλαρινέτο, Χρήστος Μαρμαρινός στο κλαρίνο, Δημήτρης Κικίδης στο ηλεκτρικό μπάσο, Κώστας Μίχος στη ντραμς, Χρήστος Κοκοκύρης στα κρουστά, Παναγιώτης Παπαθανασίου και Νίκος Γριμπάς στο μπουζούκι. Τα τραγούδια ερμηνεύει η Φωτεινή Καπαγιάννη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική την προσφορά τροφίμων, για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο του Μητροπολιτικού Ναού «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» (που ετοιμάζει καθημερινά 380 μερίδες φαγητού) και φαρμάκων, για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Μητρόπολης Χαλκίδας (που στηρίζει 350 ανασφάλιστους).

 
 
 

Powered by iCagenda