Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
22:58:19

Χαλκίδα

babis banner-02

Δημόσιος θηλασμός και στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
3 Νοέμβριος 2019 10:00

Στον Πανελλήνιο Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του γιορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, θα συμμετέχει για 8η συνεχή φορά και η πόλη της Χαλκίδας, μέσω της δραστηριοποίησης της τοπικής Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.
Η εκδήλωση αφορά σε θηλάζουσες μητέρες αλλά και σε πρώην θηλάζουσες, εγκύους ή wanna be μητέρες καθώς και στους οικείους τους.
Σκοπός της εκδήλωσης - γιορτής είναι η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό και τη μητρότητα, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Με τελικό στόχο την απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και την εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας!
Στη Χαλκίδα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μάλλιου, μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στο Stavento), με ώρα προσέλευσης στις 10 το πρωί και λήξης στις 2 μετά το μεσημέρι. Με τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12 το μεσημέρι να καταμετρούνται και να αθροίζονται στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε άλλες 50 σχεδόν πόλεις της χώρας. Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν και τα υπόλοιπα παιδιά των μητέρων, που θα θηλάσουν τα μωρά τους, ενώ θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό και θα γίνουν συζητήσεις.

 
 
 

Powered by iCagenda