Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
00:43:24

Χαλκίδα

Σεμινάρια Προφορικής Ιστορίας

Κατηγορία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ημερομηνία
5 Οκτώβριος 2019 17:00 - 10:00

Σεμινάριο κατάρτισης Προφορικής Ιστορίας, με επιστημονική υπεύθυνη την ακαδημαϊκό και ερευνήτρια Τασούλα Βερβενιώτη, διοργανώνεται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 5 το απόγευμα με 9 το βράδυ και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, 10 το πρωί με 1:30 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και τη δημιουργία της πρώτης ομάδας καταρτισμένων μελών της, θα γίνει η επίσημη σύσταση της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Χαλκίδας (ΟΠΙ-ΧΑ).
Αντικείμενο της Ομάδας θα είναι ο σχεδιασμός και η εκτέλεση επιλεγμένων ερευνητικών προγραμμάτων προφορικής ιστορίας πάνω στο πεδίο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που θα αναδεικνύουν άγνωστες για το ευρύ κοινό πτυχές της τοπικής ιστορίας. Για τον λόγο αυτό, ιδιαίτερα επωφελής κρίνεται η συμμετοχή σε αυτό εν ενεργεία εκπαιδευτικών και μελών πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας.

Κάθε ενδιαφερόμενος (εκπαιδευτικοί, μέλη πολιτιστικών συλλόγων κ.α.) που επιθυμεί να γίνει μέλος της Ομάδας οφείλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο, ώστε να αποκτήσει την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση που θα του επιτρέψει να συμμετάσχει ενεργά στις ερευνητικές δραστηριότητες της Ομάδας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή μέσω Facebook στην ομάδα: Πρωτοβουλία για τη σύσταση Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Χαλκίδας (συντονιστική επιτροπή: Αντώνης Πολυδώρου και Παναγιώτης Καράβας).

 
 
 

Powered by iCagenda