Τετάρτη 12 Μαϊου 2021
11:00:51

Χαλκίδα

babis banner-02

Διατροφή και πρόληψη ατυχημάτων στη τρίτη ηλικία

Κατηγορία
ΥΓΕΙΑ
Ημερομηνία
25 Σεπτέμβριος 2019 17:30

Εκδήλωση για την προαγωγή της υγείας των ατόμων της τρίτης ηλικίας πραγματοποιείται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα στο χώρο του 4ου ΚΑΠΗ (7ου Συντάγματος Πεζικού 20) στη Χαλκίδα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων τρίτης ηλικίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε θέματα σχετιζόμενα με τη διατροφή και την πρόληψη ατυχημάτων στο σπίτι» που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis, με φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό. Απευθύνεται σε άτομα τρίτης ηλικίας, σε επαγγελματίες υγείας, ιατρικών και κοινωνικών υπηρεσιών και σε εργαζόμενους σε ΚΑΠΗ.
Κατά τη διάρκειά της ειδικός γιατρός προαγωγής της υγείας και διατροφολόγος θα μιλήσουν για θέματα σωστής διατροφής και πρόληψης ατυχημάτων στο σπίτι, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και θα διανεμηθεί σχετικό ενημερωτικό υλικό με πρακτικές συμβουλές. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία και ανοιχτή συζήτηση για ιατρούς, άλλους λειτουργούς υγείας και εργαζομένους των ΚΑΠΗ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευσή τους στα συγκεκριμένα θέματα.
Για περισσότερες πληροφορίες: Γιάννης Κουτελίδας, τηλ. 210-6255700 εσωτ. 119.

 
 
 

Powered by iCagenda