Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
23:44:00

Χαλκίδα

Βazaar σχολικών ειδών από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κατηγορία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημερομηνία
9 Σεπτέμβριος 2019 00:00

Bazaar σχολικών ειδών πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», από τη Δευτέρα, 9 έως και την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αβάντων, πίσω από το ιερό της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που µεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισµού στο Μύτικα.

Το κοινό θα μπορεί να αγοράσει από μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές τιμές: τετράδια, µπλοκ ζωγραφικής, µολύβια, γόµες, στυλό, µαρκαδόρους, ξυλοµπογιές, κηροµπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπηµένα είδη του Οργανισµού (µπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κ.α.
Και όσοι δεν προλάβουν στο bazaar, θα μπορούν να προμηθευθούν τα σχολικά είδη από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Χαλκίδα (Διεύθυνση: Φαβιέρου 41, τηλ: 22210 79788, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) καθώς και στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ και στα τηλέφωνα 211-7709980 & 210-7647760.

[«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει –χωρίς κρατική επιδότηση- καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.]

 
 
 

Powered by iCagenda