Τετάρτη 12 Μαϊου 2021
10:41:54

Χαλκίδα

babis banner-02

Κληρωτίδα και βραβεύσεις για το μπάσκετ της Στερεάς

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
2 Σεπτέμβριος 2019 17:00

Τα Stereabasket Awards, η γιορτή του μπάσκετ της Στερεάς, με τη βράβευση των κορυφαίων της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς (όπως αναδείχθηκαν μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία του Ιουνίου στο stereabasket.gr, σε συνδυασμό και με την ηλεκτρονικά επιστολική ψήφο εκπροσώπων των ομάδων και διαιτητών) και την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΣΕ για τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα γίνει και φέτος στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, με την κλήρωση. Θα ακολουθήσουν, στις 7:30, οι βραβεύσεις στους νικητές των κατά κατηγορία διαγωνισμών αλλά και σε προσωπικότητες του μπάσκετ.
Στη φετινή εκδήλωση, θα τιμηθούν: η Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών (που κατέκτησε πρόσφατα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πολωνία, με αρχηγό τη Χαλκιδέα Ανθή Χαϊνά), ο Κώστας Τσαρτσαρής (που έχει κατακτήσει 4 Ευρωπαϊκά κύπελλα με την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό) και ο Δημήτρης Παπανικολάου (που είναι ο μόνος Έλληνας παίκτης που έχει πάρει το triple crown (Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρωπαϊκό) με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό). Ενώ θα υπάρξει τιμητική βράβευση για τις ομάδες της Χαλκίδας και της Θήβας που έφεραν πρώτες το μπάσκετ στην Περιφέρεια μας.

 
 
 

Powered by iCagenda