Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
09:35:19

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Περί μαγειρικής με τον chef Κουτσόπουλο

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
20 Ιούνιος 2019 12:00

Στη Χαλκίδα θα βρίσκεται την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο γνωστός chef (και κριτής του τηλεοπτικού Master Chef) Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να συζητήσει με υποψήφιους σπουδαστές μαγειρικής.
Θα είναι ό επίσημος προσκεκλημένος στην Open Day που διοργανώνεται από το ΙΕΚ Praxis, στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Όσοι ενδιαφέρονται για Σπουδές Μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία: Να ακούσουν και να συζητήσουν ανοιχτά με τον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Να μάθουν πράγματα για τα μυστικά και τις προοπτικές του επαγγέλματος και να λύσουν τις απορίες τους για το ποιες είναι οι καταλληλότερες σπουδές μαγειρικής. Να δοκιμάσουν τις συνταγές του chef που θα έχουν φτιαχτεί ειδικά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Να ξεναγηθούν στα εργαστήρια μαγερικής του ΙΕΚ Praxis. Και να πάρουν δώρο την πρώτη τους ποδιά μαγειρικής.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσης είτε στα τηλέφωνα 22210-74005 & 22210-61607 είτε συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο www.iekpraxis.gr.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από φέτος θα μεταδίδει τις γνώσεις και το πάθος του για την μαγειρική, αποκλειστικά στους σπουδαστές του ΙΕΚ Praxis. Θα διδάσκει στα Τμήματα Μαγειρικής ενώ θα παραδίδει και εξειδικευμένα σεμινάρια, master classes, παρουσιάσεις και ημερίδες για όλους τους σπουδαστές του.

 
 
 

Powered by iCagenda