Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
01:38:19

Χαλκίδα

Θα επιστρέψει στις νίκες;

Κατηγορία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ημερομηνία
10 Απρίλιος 2019 15:00

Τον Ήφαιστο Λήμνου υποδέχεται ο ΓΣ Κύμης, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 3 μετά το μεσημέρι στο κλειστό Κανήθου, σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς στη μάχη για την παραμονή στη Basket League.
Ο ΓΣ Κύμης θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω την οδυνηρή ήττα από το Ρέθυμνο και να επικεντρωθεί στο ματς με τον δυνατό Ήφαιστο. Δεν μπόρεσε να διασφαλίσει την κατηγορία με νίκη επί του Ρεθύμνου, η παραμονή πλέον θα κριθεί στο νήμα και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέο στραβοπάτημα. Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι απαραίτητη.
Το μήνυμα της ΚΑΕ: «...Έχουμε ακόμα το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας και οφείλουμε στις υπόλοιπες αγωνιστικές να παλέψουμε για να είμαστε και του χρόνου στην Basket League... Μαζί συνεχίζουμε...»

Ο ΓΣ Κύμης βρίσκεται πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού, πλέον μόλις στο +1 από το Ρέθυμνο και στην περίπτωση της μεταξύ τους ισοβαθμίας έχει μειονέκτημα, καθώς έχει ηττηθεί και στις δύο φετινές τους συναντήσεις.
Η βαθμολογία στην ουρά, μετά την 22η αγωνιστική, έχει διαμορφωθεί ως εξής: Λαύριο 28, ΓΣ Κύμης 27, Ρέθυμνο 26, Κολοσσός Ρόδου 25.
Ενώ, στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οι ομάδες έχουν να παίξουν:
- το Λαύριο με Προμηθέα Πάτρας (εκτός), Χολαργό (εντός), ΓΣ Κύμης (εκτός) και Ήφαιστο Λήμνου (εντός)
- ο ΓΣ Κύμης με Ήφαιστο Λήμνου (εντός), Άρη Θεσσαλονίκης (εκτός), Λαύριο (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός)
- το Ρέθυμνο με Κολοσσό Ρόδου (εντός), Ήφαιστο Λήμνου (εκτός), Περιστέρι (εντός) και Άρη Θεσσαλονίκης (εκτός).

 
 
 

Powered by iCagenda