Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
05:23:35

Χαλκίδα

«Η αγάπη δηλώνει απών» και όχι «απούσα»

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
7 Απρίλιος 2019 19:00

Ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «τ' Αλωνάκι», την Κυριακή 7 Απριλίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεών του, Βορ. Ηπείρου 55β στο 2ο όροφο, παρουσιάζει το βιβλίο (δεύτερο της τριλογίας Αγάπης) της νεαρής Βορειοευβοιώτισσας συγγραφέως - ποιήτριας, Κικής Κωνσταντίνου, με τίτλο «Η Αγάπη Δηλώνει Απών».

Το καλωσόρισμα της βραδιάς θα γίνει από τον διευθυντή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τ' Αλωνάκι», Δημήτρη Λιανοστάθη ενώ λογοτεχνικοί και φιλικοί χαιρετισμοί θα ακολουθήσουν από τον Λογοτέχνη Ποιητή Συγγραφέα, μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γιώργο Κωνσταντίνου και τις φιλαναγνώστριες, Λουΐζα Φρέρη και Εύα Τουλίδα.
Την επιμέλεια και την παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει o λογοτέχνης - πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα», Κώστας Μπαϊρακτάρης. Θα χαιρετίσουν, ο λογοτέχνης Γιώργος Κωνσταντίνου και οι φιλαναγνώστριες, Λουΐζα Φρέρη και Εύα Τουλίδα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ηθοποιός – σκηνοθέτης – καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεατρικού Συλλόγου «Περι – Τεχνών», Γιώργος Νικολαϊδης και η χορογράφος - δασκάλα Αργεντίνικου Tango στην 4Dance Academy, Αρετή Κόκκαλη.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αναγνωστούν σε μορφή θεατρικού αναλογίου από τους Ελένη Φωτιά, Βίκυ Μπασούκου, Έλενα Παπουτσή, Ιωάννα Ντεκώ, Αρετή Κόκκαλη και Κώστα Μπαϊρακτάρη. Ενώ θα προβληθεί ολιγόλεπτο video clip, σε επιμέλεια του Νίκου Μουσαβερέ.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το σχήμα παραδοσιακής μουσικής «Μαντάρα», αποτελούμενο από τους Κωνσταντίνο Μαδαρό (κιθάρα, λαούτο, λαουτομάντολα, τραγούδι), Κατερίνα Σέγκου (τραγούδι), Χρήστος Περγάμαλης (μπεντίρ, djembe κ.α. κρουστά), Σταμάτης Χαϊνάς (κοντραμπάσο), Δημήτρης Λιάσκος (πνευστά) και Γιάννης Οικονομίδης (κεμετζές, γυαλί ταμπούρ, μπεντίρ), σε παραγωγή Μενέλαου Διέτη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
 
 

Powered by iCagenda