Παρασκεύη 18 Σεπτεμβρίου 2020
23:20:24

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Φροντίδα για τα αδέσποτα

Κατηγορία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ημερομηνία
4 Απρίλιος 2019 10:30

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου), ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει σειρά δράσεων, με σκοπό να υπενθυμίσει τη σημασία της μέριμνας για την ευζωία τους.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη, 4 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, ο Δήμος Χαλκιδέων υποδέχεται τους μαθητές της Α3 τάξης του 2ου ΕΠΑΛ, στο Πάρκο του Βούρκου, όπου θα παρουσιάσουν την κατασκευή για τάισμα των αδέσποτων ζώων που έχουν επινοήσει και υλοποιήσει ως αντικείμενο της ερευνητικής τους εργασίας στο μάθημα της Τεχνολογίας.
Οι ταΐστρες θα τοποθετηθούν στο Πάρκο του Βούρκου και στο Πάρκο του Λαού από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ, συνεισφέροντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των τετράποδων φίλων μας.

Την ίδια μέρα, στο Πάρκο του Βούρκου, ο Δήμος Χαλκιδέων θα έχει διαθέσιμο προς επίδειξη για υιοθεσία ένα αριθμό αδέσποτων ζώων από το Δημοτικό Κυνοκομείο, ενώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών θα ενημερώνουν τους πολίτες για την υιοθεσία των αδέσποτων καθώς και για τις μόνιμες δράσεις του Δήμου που αφορούν στην κτηνιατρική φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Το μήνυμα των δράσεων: «υιοθετήστε και εσείς ένα αδέσποτο» ή «συνδράμετε ενεργά για την προστασία τους»

 
 
 

Powered by iCagenda