Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
09:49:11

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Adventure Sports & Gastronomy Workshop

Κατηγορία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ημερομηνία
20 Φεβρουάριος 2019 10:00

Ημερίδα προώθησης των τοπικών εταιριών εναλλακτικών δραστηριοτήτων, επισκέψιμων οινοποιείων και άλλων επισκέψιμων μονάδων τουριστικού ενδιαφέροντος, με το γενικό τίτλο «Evia Tourism Workshop 2019  και θέμα «Adventure Sports & Gastronomy», διοργανώνουν από κοινού το Επιμελητήριο και η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, με σκοπό την εδραίωση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.
Η όλη πρωτοβουλία, που φιλοδοξεί να στηρίξει ενεργά τις δράσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και τη σταθερή συνεργασία τους με τα τοπικά τουριστικά γραφεία, θα υλοποιηθεί με τη μορφή ημερίδας και b2b συναντήσεων μεταξύ ξενοδόχων, ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών πρακτόρων με τους παρόχους των δραστηριοτήτων τουρισμού ή των επισκέψιμων εγκαταστάσεων, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Lucy».
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους του τουριστικού και του γαστρονομικού τομέα, σύντομες παρουσιάσεις των εταιρειών και των υπηρεσιών τους. Οι εταιρείες θα εκθέτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε μικρά stands.
Για τις δηλώσεις, τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής στην ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στους διοργανωτές.

 
 
 

Powered by iCagenda