Σαββάτο 19 Σεπτεμβρίου 2020
23:01:41

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Τα φετινά «Κανηθιώτικα»

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
4 Ιούλιος 2018 21:00

ην Τετάρτη 4 Ιουλίου ξεκινούν τα φετινά «Κανηθιώτικα», που διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ευβοέων Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη.
Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 7 Ιουλίου. Και θα εξελίσσονται καθημερινά, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ, στη νέα πλατεία Κανήθου (Σμηναγού Παντελή Γκέλη), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τετάρτη 4 Ιουλίου:
Μουσική από την ορχήστρα Χάλκινα Γουμένισσας - Οικογένεια Ασαρτζήδων με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου και του Συλλόγου Ηπειρωτών Εύβοιας.
Πέμπτη 5 Ιουλίου:
Παράσταση θεάτρου σκιών από τον Αργύρη Αθανασίου / Βραδιά λάτιν χορών από το χορευτικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου / Πρόγραμμα καραόκε με τον Ταξιάρχη Ματσούκα.
Παρασκευή 6 Ιουλίου:
Παράσταση «Οι κόρες μου κι εγώ» από τη θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου / Παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρέθουσα» και του Συλλόγου Κρητών Εύβοιας «Ψηλορείτης» / Λαϊκό χορευτικό πρόγραμμα.
Σάββατο 7 Ιουλίου:
Μουσική βραδιά με τον Γιάννη Λεμπέση, την Εύα Κανέλλη και τη Λαϊκή Στράτα, με λαϊκούς χορούς από τα χορευτικ'ά τμήματα του Εργαστηρίου Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη.

Στο χώρο θα υπάρχει κυλικείο με αναψυκτικά νερά μπύρες σουβλάκια και παγωτά.

 
 
 

Powered by iCagenda