Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
00:20:49

Χαλκίδα

Χατζηγιαννάκης: «Επιστροφή Μητσοτάκη στην πραγματικότητα»

  • Κατηγορία Σχολια

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ, σε χθεσινοβραδινή (Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου) παρουσία στο τηλεοπτικό σταθμό Kontra, με αφορμή την εμφάνισή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, τόνισε την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας πριν και μετά τις εκλογές.
Ανέφερε πως ο πρωθυπουργός «επέστρεψε επιτέλους στην πραγματικότητα με την ευθύνη της διακυβέρνηση της χώρας», παραθέτοντας για τέσσερα πολύ σοβαρά θέματα, τι έλεγε πριν ως πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και τι λέει τώρα:
«Τι έλεγε προεκλογικά και τί υποστηρίζει τώρα. Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν προδοτική και εθνικώς επιζήμια. Τώρα πρέπει εφαρμοστεί και να την σεβαστούμε... Για την κατάσταση με το προσφυγικό ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα ευθύνονται οι γεωπολιτικές συνθήκες... Για την τραγωδία στο Μάτι ευθύνονταν η Ρένα Δούρου και ο Αλέξης Τσίπρας. Τώρα ευθύνεται η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της... Για το πρωτογενές πλεόνασμα έλεγε 2.5% γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί. Τώρα δεν λέει κουβέντα...»