Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όταν το σύστημα «κουμπώνει»…

«Συνεργείο του Δήμου Χαλκιδέων άλλαξε το φανάρι στη συμβολή των λεωφόρων Χαϊνά και Ορέστη Μακρή στη Λιανή Άμμο, για την καλύτερη λειτουργία της κυκλοφορίας» η αναφορά ενός από τα πεπραγμένα της ημέρας...
Δεδομένου ότι όλες αυτές τις ημέρες συναντάει κανείς στους δρόμους συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ που ανανεώνουν τις διαβάσεις πεζών μέσα στην πόλη, αποφράζουν τις σχάρες των αγωγών ομβρίων υδάτων, καθαρίζουν τα κανάλια στις συνοικίες που είχαν πλημμυρίσει από φερτά υλικά και καλάμια και κάνουν εκτεταμένους καθαρισμούς σε περιοχές όλου του Δήμου, το συμπέρασμα είναι προφανές:
Η εκλογική υποστήριξη των εργαζομένων του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ στο πρόσωπο της Έλενας Βάκα, είναι προφανές ότι συνεχίζεται και τώρα που έγινε Δήμαρχος. Πλέον, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, στην πράξη.
Με το όποιο όφελος απορρέει είτε για το πολιτικό πρόσωπο της Δημάρχου είτε για την αυξημένη κοινωνική αποδοχή των εργαζομένων, που –όπως φαίνεται- μέχρι τώρα δεν είχαν τους πρέποντες ρυθμούς αλλά εμφανίζουν βελτιωμένη συμπεριφορά. Κυρίως όμως –και αυτό ενδιαφέρει- με το όφελος που προσδίδεται στην καθημερινότητα των πολιτών.

[ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το -επαναλαμβανόμενο- σκηνικό από πλευράς ΔΕΥΑΧ να παρατείνει κατά πολύ το προαναγγελθέν χρονικό διάστημα διακοπής υδροδότησης λόγω επισκευής βλάβης, χωρίς νεώτερη ανακοίνωση και με τα τηλέφωνα κατεβασμένα, όπως ακριβώς συνέβη και σήμερα (Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου) στο κέντρο της πόλης, δείχνει δυστυχώς ότι η νοοτροπία δύσκολα αλλάζει και εύκολα οι εργαζόμενοι μπορεί να εκπέσουν στις προηγούμενες συμπεριφορές και τακτικές τους. Ας ελπίσουμε, εμείς οι πολίτες-καταναλωτές αλλά και η Δήμαρχος στην οποία θα προσωποποιηθεί η ευθύνη -έτσι όπως ακριβώς την πλήρωσε ο Χρήστος Παγώνης- ότι δεν θα (αφήσει η ίδια να) συμβεί!... ]

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.