Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
14:52:54

Χαλκίδα

Ένα πάρτυ που πέτυχε!

Τα πάρτυ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτά που δεν και σ' αυτά που ναι, πέτυχαν. Και το χθεσινοβραδινό πάρτυ της νεολαίας του συνδυασμού Παγώνη, ήταν πολύ πετυχημένο, όπως και αν επιχειρήσει να το μετρήσει κανείς!
Η ξεκάθαρη πρόσκληση ως προς την πολιτική (όχι κομματική) διάσταση της εκδήλωσης, ο πολύς κόσμος που γέμισε το Storeys, το ζεστό κλίμα μεταξύ συνυποψηφίων, οι κουβέντες για τις δημοτικές εκλογές και οι θετικότατες για τον συνδυασμό προβλέψεις , σηματοδότησαν την επιτυχία του πολιτικού σκέλους της βραδιάς.
Μιας βραδιάς που όχι απλώς διέσωσε αλλά είχε ως κύριο γνώρισμα, αυτά τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν να γίνεται λόγος για διασκέδαση: Όμορφος χώρος, καλή διάθεση, χαρούμενα πρόσωπα, άνετες συμπεριφορές, ωραία μουσική. Χωρίς πολιτικές ομιλίες, πλην του αναγκαίου και συντομότατου χαιρετισμού του Χρήστου Παγώνη. Και με ξεχωριστή νότα στη βραδιά, δύο γνωστούς καλλιτέχνες, τη συνθέτιδα - σολίστ του ακορντεόν, Ζωή Τηγανούρια και τον τενόρο της Λυρικής, Μπάμπη Βελισσαρίου.
Με τον κόσμο να 'ναι κυρίως στην ηλικία των 30-40. Δηλαδή, το δυναμικό κοινό, κατά πως μετρούν οι έρευνες και στην πολιτική. Και αυτό, έχει τη σημασία του