Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
10:09:26

Χαλκίδα

Απασφάλισε ο Θεοδώρου !...

Ήττα στην παράταση για το ΓΣ Κύμης στο Περιστέρι, με πολλά παράπονα από τους διαιτητές Παναγιώτου και Πουρσανίδη. Ο Καρινιάουσκας 41 δευτερόλεπτα πριν από τέλος της παράτασης χρεώθηκε με φάουλ στον Μουρ, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει βήματα, ενώ ακολούθησε τεχνική ποινή στον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας. Το 89-93 έγινε με τρεις εύστοχες βολές των γηπεδούχων 92-93 και στα 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ήρθε και το δίποντο της ανατροπής για το τελικό 94-93.

Ο πρόεδρος του ΓΣ Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, μετά το τέλος του ματς, ξέσπασε κατά της διαιτησίας, μέσω συνεχόμενων αναρτήσεων στο facebook:
1ο post:
«Δεν θα μείνει γραφείο όρθιο στην ΚΕΔ την επόμενη Τετάρτη!»
2ο post:
«Παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;» (ως λεζάντα σε φωτογραφία του διαιτητή Παναγιώτου)
3ο post:
«Πουρσανίδη - Παναγιώτου δείτε το βίντεο ζητήστε δημόσια συγνώμη για την επίμαχη φάση με τα βήματα που δεν δόθηκαν και αποδείξτε ότι φοράτε παντελόνια σαν άντρες και όχι για να σας κρατάει τα επίμαχα σημεία σας, αλλιώς κρεμάστε την σφυρίχτρα!»

Ενώ, σύμφωνα με το sdna και άλλες ιστοσελίδες, υπήρξε και 4ο post, το οποίο λίγο αργότερα αποσύρθηκε, στο οποίο ο Αλέξανδρος Θεοδώρου έγραφε «Ρε μο@νί Παναγιώτου, που το είδες το φάουλ και την τεχνική ποινή; Βήματα!».

[Σημείωση: Σε ενίσχυση του νεαρού προσήλθε και η μητέρα του, που σε σχολιασμό της σε ένα από τα post, γράφει: «Απαράδεκτη διαιτησία, 3 λαμόγια μας σφάξανε, αίσχος και ντροπή!»]

Πρόκειται για συμπεριφορά ανάξια ενός που θέλει να παρουσιάζεται ως σοβαρός παράγοντας! Πρόκειται για συμπεριφορά που παραπέμπει σε κακομαθημένου πιτσιρικά, σε βρωμόστομο ψευτοτσαμπουκά! 

Αναμένoυμε:
1. Την Τετάρτη στην ΚΕΔ, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, ως άντρας που φοράει παντελόνια, θα τα κάνει όλα κολυμπιθρόξυλο; ή μήπως, αποδειχτεί ότι γράφει και καμιά μ@λ@κια παραπάνω για ...να περάσει η ώρα;
2. Όταν θα κληθεί σε απολογία, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, θα επαναλάβει τις μαγκιές και τη φρασεολογία του ή θα αναζητήσει την άφεση και θα δώσει το δικαίωμα να μιλάνε για αυτόν ως κάποιον που φοράει τα παντελόνια για να του κρατάνε τα επίμαχα σημεία;