Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
03:07:08

Χαλκίδα

Εκδήλωση και bazzar από τον «Καλό Σαμαρείτη»

Εκδήλωση πραγματοποιείται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου (Μέγαρο Κότσικα) της Χαλκίδας
Η εκδήλωση, με θέμα «Τα δικαιώματα των παιδιών μέσα από την λογοτεχνία», διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού. Με ομιλήτρια τη φιλόλογο Κωνσταντίνα Καλούση- Κατσώνη και μουσικά, τη συμμετοχή των μαθητών του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας.
Κατά την εκδήλωση θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις για την κοινωνικά δραστήρια καθηγήτρια μουσικής, Μαρία Κωτσή και την πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Αργυρώ Αφράτη καθώς και στη μνήμη της εκπαιδευτικού, ευεργέτιδας της τοπικής Εκκλησίας και προέδρου του Συνδέσμου Χαλκιδέων, Ελένης Πνευματικού-Μπακαρόζου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, στις 8 το βράδυ, στην ισόγεια αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου (Μέγαρο Κότσικα), θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου bazaar του Συλλόγου.
Το Bazaar, με χειροποίητες λιχουδιές αλλά και γούρια, διακοσμητικά και δώρα για μικρούς και μεγάλους, όλα κατασκευασμένα με μεράκι και αγάπη από τα μέλη του Συλλόγου, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου.
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στον ίδιο χώρο στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το «άναμμα των φαναριών των ευχών», που με τη γιορτινή ευχή του καθενός μας, θα γεμίσουν τον ουρανό της παραλίας με το φως της ελπίδας και της χαράς.

Σημείωση: Το Bazaar του Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης» από τις 17 έως και τις 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει σε κατάστημα στην Ερμού 38 & Αβάντων γωνία.