Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
11:02:49

Χαλκίδα

Αγώνας moto cross στην πίστα στο Πέι

Ο 3ος αγώνας του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, πραγματοποιείται και την Κυριακή, 31 Μαρτίου (με τους αγώνες στις κατηγορίες MX1, MX2, MX2T, MX65, MX85, Open, Quad, Quad2), στην Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Πέι Δοκού Χαλκίδας, με ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί.
Θα έχει προηγηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου ο τεχνικός έλεγχος, οι ελεύθερες και οι κατατακτήριες δοκιμές.
Στον αγώνα της Κυριακής, τοπικοί αναβάτες (Π. Παπίλας και ο 16χρονος Α. Ανδρέου στην MX2, Ε. Παπαδάκης στους 8-12 ετών, Τ. Καζάνης στην Open κ.α.) αλλά και αναβάτες που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, προσφέροντας υψηλό θέαμα και συναγωνισμό, θα δώσουν σκληρές μάχες για να παραμείνουν ή να βελτιώσουν την θέση τους στην βαθμολογία και να διεκδικήσουν μια νίκη μέσα στην πίστα της Χαλκίδας.

Στην ιστοσελίδα amlex.gr μπορείτε να βρείτε τρόπους πρόσβασης στην πίστα, ωράριο του αγώνα, ειδικό κανονισμό καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Να σημειώσουμε ότι η πρόσβαση στην πίστα, λόγω της νεοσχηματισθείσης λίμνης του Δοκού πρέπει να γίνει από Χαλκίδα προς Ν. Αρτάκη, δεξιά προς Νέο Κοιμητήριο, αριστερά προς Πίστα Motocross.