Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018
20:19:33

Χαλκίδα

curves banner

babis banner-02

Πάρτυ «Xana Zoo» στη Χαλκίδα

Η Παιδική Σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία παραγωγής «Μέθεξις» παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση «Xana Zoo, 10 χρόνια μαζί», την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορ. Μακρής» στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

Στην παράσταση παρουσιάζονται όλες οι επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που αγάπησαν τα παιδιά μέσα από τα τηλεοπτικά «Mazoo an the Zoo» και «Xana Zoo». Ως ένα πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό, με όλους τους αγαπημένους ήρωες να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί με τους θεατές, που συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό .

Η Τερέζα, ο Παύλος και η Νίκη ανεβαίνουν στο Μαγικό χαλί του Xana Zoo και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία. Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι «μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της». Επόμενος σταθμός η Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό! Να σου και η Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να σου και ο Σκαντζόχοιρος, να σου και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να σου και ο Παπαγάλος, να σου και όλη η υπόλοιπη τρελλοπαρέα.

Σκηνοθεσία: Παπαγάλος / Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού
Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης / Χορογραφίες: Αστακός
Παίζουν: Τερέζα Σάσσου, Παύλος Πιερρόπουλος, Νίκη Λάππα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Γενική είσοδος 8 ευρώ
Προπώληση, έξω από το πρώην θερινό σινεμά Rex: 7 ευρώ