Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
12:45:59

Χαλκίδα

Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο …Καλός Λύκος

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζει την παράδοση με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την ανά την Ελλάδα περιοδεία του. Αυτήν τη φορά σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση για παιδιά, με την παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος», μιας πιο χαρούμενης και αισιόδοξης εκδοχής του πασίγνωστου παραμυθιού του Charles Perrault.
Στη Χαλκίδα παρουσιάζεται σε διπλή παράσταση, στις 5:15 και στις 7:15 το απόγευμα, στην αίθουσα «Παπαδημητρίου», την Παρασκευή 18 Μαΐου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία. Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή: Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο ...Καλός Λύκος. Μια «αθώα» θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί κωμικές καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι... Η συνέχεια επί σκηνής...
Διάρκεια: 80 λεπτά (με διάλειμμα 10 λεπτών)

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παίζουν & χορεύουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ηλιάνα Νομικού, Ελισάβετ Νομικού
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πουλής
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καράτζιος
Σκηνικά – Κοστούμια - Κινησιολογία : Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση : 7 ευρώ (αίθουσα «Παπαδημητρίου» τηλ. 22210 85411
Ταμείο : 9 ευρώ
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6974797109 & Viva.gr