Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018
07:55:36

Χαλκίδα

curves banner

babis banner-02

Η Πέππα το γουρουνάκι και στη θεατρική σκηνή

Η επίσημη θεατρική παράσταση (που παρουσιάστηκε σε Μεγ. Βρετανία και Αμερική και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που είναι βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One, Peppa Pig, «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα και κάνει στάση και στη Χαλκίδα.
Η καθ΄ημάς παράσταση «Πέππα το γουρουνάκι: Το όνειρο της Πέππα» παρουσιάζεται το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα «Παπαδημητρίου».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη στο « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.
Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μα η δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα μαγεύει όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο;
Μέσα από ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους!
Μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας. Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της..

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη / Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Μουσική (ενορχήστρωση και σύνθεση): Αντώνης Ανέστης (COSMO)
Κουστούμια - Σκηνικά: Μαγδαληνή Σίγα / Βοηθός Σκηνογράφου: Έλλη Ναλμπάντη
Καλλιτεχνική - δημιουργική ομάδα: Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη, Νίκος Τσολερίδης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης / Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
Φωτισμός: Ανέστης Άγκος / Σχεδιασμός: Ρέα Δουφέκα
Παίζουν: Δήμητρα Βήττα, Νικολίνα Καραθύμιου, Ήριννα Κεραμιδά, Γεωργία Κούκα, Συμεών Τσακίρης, Μαρίνα Τζιλοβιάν, Αλεξία Φάλλα

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Tιμή προπώλησης: 10 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στην αίθουσα «Παπαδημητρίου» και στα Seven Spot, καθώς και ηλεκτρονικά στο
https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-oneiro-tis-peppa/
Πληροφορίες στο 6987 089 778 (9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.)