Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:22:30

Χαλκίδα

Η «Κάρμεν των Παιδιών» συναντά τον «Καλό Σαμαρείτη»

Εκδήλωση με τίτλο «Συνάντηση με την Κάρμεν των Παιδιών» πραγματοποιείται την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου (Μέγαρο Κότσικα) της Χαλκίδας
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠεΧ. Πέραν της γνωστής ηθοποιού, σκηνοθέτριας, σεναριογράφου και λυρικής τραγουδίστριας Κάρμεν Ρουγγέρη, στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Cantus Firmus (Duo Per Cello & Basso) και η Βάνα Παπαϊωάννου στο πιάνο.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, στις 8 το βράδυ, θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου bazaar του Συλλόγου, στην αίθουσα «Αριστοτέλης», στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Το Bazaar του Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης» θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου. Θα λειτουργεί δε: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 10 το πρωί με 2 μετά το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή,: όλη την ημέρα, από τις 11 το πρωί.