Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019
13:00:24

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Παραίτηση Χατζηγιαννάκη από τη δημαρχία

Η υποψηφιότητα του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, παρ' ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα αργήσουν κάποιες μέρες, όλο και επιβεβαιώνεται.
Τελευταία κίνηση που πείθει γι' αυτό, η παραίτησή του από τη δημαρχία της Σκύρου (και αφού η θητεία του και τα αποτελέσματά της, έτυχαν της καθολικής αναγνώρισης).

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ανακοίνωσε την παραίτησή του, μέσω facebook, με την οφειλόμενη -κατά πως το αισθάνεται- αναγνώριση των εργαζομένων του Δήμου και της προσφοράς τους, ως εξής:
«Ευχαριστώ πολύ όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Σκύρου, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά που έγιναν, δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.
Ένα όμορφο ταξίδι πέντε ετών στον Δήμο Σκύρου έφτασε στο τέλος του, με όμορφες και δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως με πολύ δουλειά!
Αποδείξαμε ότι τα λόγια μπορούν να γίνουν έργα. Και ότι όλα αυτά τα έργα είναι δικό σας επίτευγμα. Δεν ανήκουν σε μένα ή στον Δήμο, ανήκουν στο νησί μας, στις οικογένειες μας, στους επισκέπτες του νησιού μας που θα το ανακαλύπτουν τα επόμενα χρόνια και θα μαγεύονται από αυτό!»