Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλογική σύμβαση εργασίας στη ΔΕΥΑΧ εξήγγειλε η Βάκα

Μετά τον Περιφερειάρχη, τον απερχόμενο Δήμαρχο και το ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου, συνεχίζοντας τις εθιμοτυπικές επισκέψεις της, η νέα Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΧ.
Ήταν μια συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα, ένα «ευχαριστώ» από πλευράς της νέας Δήμαρχου για τη στήριξη που σχεδόν καθολικά της παρείχαν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης (στο ψηφοδέλτιό της συμπεριλαμβανόταν και ο πρόεδρος τους Χρήστος Κούκουρας).
Ως γνωστόν, ο Χρήστος Παγώνης και οι Διοικήσεις του στη ΔΕΥΑΧ κατάφεραν να βρεθούν σε κόντρα, μέχρι και στα δικαστήρια, με τους εργαζόμενους, επιδιώκωντας τη συμπερίληψή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και την κατάργηση της μέχρι ταώρα σύμβασής τους.
Η Έλενα Βάκα, γνώριμη των εργαζομένων από τη θητεία της στη ΔΕΥΑΧ, στη συνάντησή της Δευτέρας (10 Ιουνίου), είχε μαζί της και ...δώρα. Αφού ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει να λυθούν όλα τα νομικά ζητήματα που αφορούν στο εργασιακό τους καθεστώς και με την ανάληψη των καθηκόντων της, θα υπογράψει μαζί τους συλλογική σύμβαση εργασίας.
«Από κοινού θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη ΔΕΥΑΧ στο επίπεδο που της αξίζει με δύο στόχους. Να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών της στους πολίτες και να αποκτήσει η ΔΕΥΑΧ αναπτυξιακή πορεία» κατέληξε.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.