Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
12:17:54

Χαλκίδα

Ζεμπίλης: «Αλλάζουμε την Ελλάδα, αλλάζουμε την Εύβοια!»

Ήδη από τον Ιανουάριο, παραιτούμενος από επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, ο Θανάσης Ζεμπίλης είχε δημοσιοποιήσει τη νέα στόχευσή του, αναφέροντας στην κατακλείδα της γραπτής δήλωσής του:
«...Από την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών μου αντλώ δύναμη για να συνεχίσω να μάχομαι με το κεφάλι ψηλά για αξίες και ιδανικά, για να ανατείλει μία νέα και ελπιδοφόρα μέρα στον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την επέτειο των τριών ετών από την ημέρα εκλογής του στην ηγεσία της Ν.Δ., δηλώνω παρών στο προσκλητήριο πανστρατιάς και εθνικής συμπόρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να δυναμώσουμε την Ελλάδα, να δυναμώσουμε την Εύβοια, να δυναμώσουμε την Χαλκίδα!»

Και εκείνη η δήλωσή του, συνδέεται αρμονικά με την ανάρτηση στην οποία προέβη στη σελίδα του στο facebook,:
«Αλλάζουμε την Ελλάδα, αλλάζουμε την Εύβοια!
Στο προσκλητήριο πανστρατιάς της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης θα είμαστε δυναμικά παρόντες. Τώρα, που η Νέα Δημοκρατία καλείται να δημιουργήσει την Ελλάδα που όλοι θέλουμε, αλλάζοντας την Ελλάδα που έχουμε ξεπεράσει. Με νέες πολιτικές και νέα πρόσωπα. Με διαφορετική νοοτροπία .Για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες. Για να ανατείλει στον τόπο μας ένα καλύτερο μέλλον!»

Όπως τότε είχε προεξοφληθεί, έτσι τώρα επιβεβαιώνεται: στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Θανάσης Ζεμπίλης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.