Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:17:06

Χαλκίδα

Ο Γιαν. Πανούσης σε Χαλκίδα και Μεσσαπία

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Κυβέρνηση Τσίπρα / ΣΥΡΙΖΑ και αγαπημένος υπουργός ΝΔ, «Ποταμιού» και ΠΑΣΟΚ, κάνει ένα διάλειμμα από το μπαράζ δηλώσεων που συνιστούν λεκτικές ακρότητες, εν πολλοίς διχάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δεν είναι μέλος και υπονομεύουν –ακόμη περισσότερο από τα έργα της- την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό (όπως π.χ. ο αφορισμός περί «αριστεράς του τίποτα», ή η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την πιθανότητα επιβολής capital controls με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος ή η με δήθεν νομικό κάλυμμα, αναφορά περί Βαρουφάκη στα όρια της εσχάτης προδοσίας, σε αντίθεση με την πρωθυπουργική κάλυψη του πρώην υπουργού Οικονομικών από τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής κ.α. ) και επιστρέφει στον υπηρεσιακό ρόλο του.

Ο Γιάννης Πανούσης, την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα επισκεφθεί την Εύβοια, ως αρμόδιος υπουργός για ζητήματα αστυνόμευσης και πολιτικής προστασίας, συνοδευόμενος από τους γεν. γραμματείς Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και Πολιτικής Προστασίας, Τάσο Μαυρόπουλο.

Στη Χαλκίδα, θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό.
Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Διρφύων – Μεσσαπίων στα Ψαχνά, θα περιηγηθεί στα καμμένα στην περιοχή της Νεροτριβιάς και θα επισκεφθεί τα γραφεία του τοπικού Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών.