Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Ακριώτη στην «ανυπόστατη συμπερασματολογία» του ΚΚΕ

Η καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ σε βάρος της Περιφερειακής αρχής και του Φάνη Σπανού, άφηνε ευθείς αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών του.
Ενοχλημένος και θιγμένος από την «ανυπόστατη συμπερασματολογία» του ΚΚΕ, ο βουλευτής Γιώργος Ακριώτης εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση, που αναφέρει:

«Η αθλιότητα της τομεακής επιτροπής του ΚΚΕ επαναλαμβάνεται ακόμα μια φορά με την τελευταία ανακοίνωση τους στην οποία συνεχίζουν τη μάταιη προσπάθεια τους να συσχετίσουν την παρουσία βουλευτών του Σύριζα στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου με την παρουσία Μίχου.
Απέναντι στη σεναριολογία και την συμπερασματολογία τους έρχεται η πραγματικότητα. Είναι γνωστό ποιοι και πώς αντιμετωπίζουν τη ΧΑ. Όλοι βλέπουμε και γνωρίζουμε ποιοι καταψηφίζουν ό,τι έρχεται στη Βουλή, συντασσόμενοι επί της πράξης στην ίδια λογική με τη Χρυσή Αυγή.
Να θυμηθούμε το σύνθημα 5 κόμματα και 2 πολιτικές; Στη δεύτερη κατηγορία να βάλουμε και τη Χρυσή Αυγή, έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους;
Με τέτοιου τύπου ανακοινώσεις υποβαθμίζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης σε αθλιότητες, ψεύδη και ανυπόστατους ισχυρισμούς υποτασσόμενοι στη λογική μια στείρας και κενής περιεχομένου αντιπολίτευσης και ευθυγραμμιζόμενοι βεβαίως με τη φρασεολογία του Γ.Γ. τους που εσχάτως έχει εμπλουτιστεί!! Ευτυχώς, οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες βλέπουν, κρίνουν και αποφαίνονται.
Όσον αφορά στην παραχώρηση του Συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής διαφωνούμε καθώς δίνεται βήμα στους αρνητές και πολέμιους της Δημοκρατίας.»

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.