Τρίτη 16 Απριλίου 2024
11:23:28

Χαλκίδα

Προς διάλυση…

Στις καθυστερήσεις της παράτασης παίζεται η τύχη του ΑΟ Χαλκίδας, αφού η γενική συνέλευση της Παρασκευής δεν απέφερε κάποια θετική εξέλιξη.
Ο Γερμανός και οι συν αυτώ, που είχαν εμφανιστεί και γίνει αποδεκτοί ως επενδυτές, έχουν αποχωρήσει, κατά πως το συνηθίζουν στα καταστροφικά περάσματά τους και από άλλες ομάδες, με επίσημη πάντως δικαιολογία ότι η πλευρά των παλαιοτέρων στο ΔΣ δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές δεσμεύσεις της ... Κακαβάς, Μπλέτσας, Σιγανός, Καραμάνος και Μήλιος συνεχίζουν, κατ' απαίτηση της συνέλευσης που δεν έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους, αλλά ανήκουν αποδεδειγμένα στην κατηγορία αυτών που δεν βάζουν προσωπικά χρήματα και ούτε έχουν μέχρι τώρα ούτε δύνανται από εδώ και τώρα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί...
Μόνο παρήγορο είναι ότι –έστω, με μόνη προσμονή ένα ...Χριστουγεννιάτικο θαύμα- οι επί δυόμισι μήνες απλήρωτοι παίκτες και προπονητές, που απέχουν από τις προπονήσεις, θα κατέβουν τελικά την Κυριακή στο γήπεδο. Αλλά ως πότε;
Τα μέλη της διοίκηση μαζί με μία πενταμελή επιτροπή θα προσπαθήσουν να βρουν πόρους για να καλυφθούν τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα (διαιτησία, φαγητό παικτών, μετακινήσεις, ταξίδι στην Μυτιλήνη την επόμενη εβδομάδα κλπ) αλλά και να μπορέσουν να δοθούν κάποια χρήματα σε ποδοσφαιριστές που κινδυνεύουν με έξωση ή ακόμη, δεν έχουν να συντηρηθούν στα βασικά..
Πάντως, εάν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχει βρεθεί-δοθεί λύση και εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι και η ομάδα που δεν θα κατεβαίνει στους αγώνες, θα υποβιβαστεί.