Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
06:42:58

Χαλκίδα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκιδέων

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, από τις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (λεωφ. Χαϊνά 93), το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περί έγκρισης της υπ. αρ. 23/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΧ που αφορά απολογισμό εσόδων εξόδων για το α΄ τρίμηνο οικ. έτους 2018 του ΔΟΠΠΑΧ .
Περί έγκρισης της υπ. αρ. 55/2018 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ που αφορά την 2η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 του ΔΟΑΠΠΕΧ .
Περί έγκρισης της υπ. αρ. 66/2018 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ που αφορά την 3η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 του ΔΟΑΠΠΕΧ .
Περί έγκρισης της υπ. αρ. 77/2018 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ που αφορά απολογισμό εσόδων εξόδων για το α΄ τρίμηνο οικ. έτους 2018 του ΔΟΑΠΠΕΧ .
Περί έγκρισης της υπ.αρ. 15/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α΄ Βάθμίας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων που αφορά τον απολογισμό οικ. έτους 2017 .
Περί έγκρισης νέου σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Χαλκιδέων με την ΔΕΥΑΧ, για την Συγχρηματοδοτούμενη Πράξη «Συνοδά Έργα Πρόσβασης και Δικτύων Υποδομών Νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας», εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.
Περί ορισμού 3μελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Έργου (ΕΠΠΕ) με τίτλο «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Χαλκιδέων στα πλαίσια της Πράξης «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο» και Κωδ. ΟΠΣ 5000973 του Ε.Π. «Στερεά Ελλάδα 2014-2020»».
Περί επικαιροποίησης της υπ. αρ. 218/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την χωροθέτηση Αιολικού Πάρκου στην Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας .
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περί καθορισμού αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στο Δήμο Χαλκιδέων κατά το σχολικό έτος 2017-18 και 2018-19» .
Περί έγκρισης 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικ.ετ. 2018 (308/18 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής) .
Περί έγκρισης των από 18-04-2018 & από 25-04-2018 πρακτικών διεξαγωγής του επαναληπτικού φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση κοινόχρηστων χώρων για τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων διαφημιστικών πλαισίων για την προβολή υπαίθριας διαφήμισης (230/18 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής) .
Περί έκθεσης απολογιστικών στοιχείων Α΄ τριμήνου οικ. ετ. 2018 (253/18 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
Περί έγκρισης διενέργειας προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας .
Περί έγκρισης διενέργειας προμήθειας οστεοφυλακίων.
Περί επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρημάτων (αρ. πρ.17944).
Περί επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρημάτων.
Περί διαγραφής βεβαιωμένων χρηματικών ποσών από το βιβλίο εισπρακτέων του Δήμου (αρ.πρ. 18738) .
Περί διαγραφής βεβαιωμένων χρηματικών ποσών από το βιβλίο εισπρακτέων του Δήμου (αρ.πρ. 18852) .
Περί διαγραφής βεβαιωμένων χρηματικών ποσών από το βιβλίο εισπρακτέων του Δήμου (αρ.πρ. 18854) .
Περί διαγραφής βεβαιωμένων χρηματικών ποσών από το βιβλίο εισπρακτέων του Δήμου (αρ.πρ. 19604) .
Περί καταλογισμού προνοιακών επιδομάτων.
Περί έγκρισης πρακτικού επιτροπής ανάκλησης εκθέσεων βεβαίωσης παράβασης αυτοκινήτων.
Περί χορήγησης άδειας κολυμβητικής δεξαμενής σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3463/2006.
Περί έκδοσης παραγωγικής άδειας (MERCO NAMIK)
Περί έκδοσης παραγωγικής άδειας (κ. Καρβούνης) .
Περί μεταβίβασης άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.
Περί ορισμού επιτροπών εμποροπανήγυρης για το έτος 2018.
Περί ανταλλαγής έκτασης στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης στη θέση Μπαϊράμ-Αγά με δημοτική έκταση στη θέση Στρογγύλη.(23/18 απόφαση Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αρτάκης).
Περί εξώδικου συμψηφισμού απαιτήσεων.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περί έγκρισης του από 06/06/2018 Πρακτικού Προεκτίμησης Ζημιών Επιταχθέντων Ακινήτων, σύμφωνα με την υπ΄αρ.1525/06-06-2018 Απόφαση Επίταξης και ορισμού Επιτροπής προεκτίμησης ζημιών ακινήτων του Υπ. ΥΠΟME που έχουν κηρυχθεί απαλλοτριούμενα και είναι αναγκαία για την κατασκευή του έργου «Συνοδά έργα υποδομών - δικτύων Νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας .
Περί τρόπου εκτέλεσης έργου.
Περί παραλαβής και έγκρισης της Μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ (GREEN POINT) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ».
Περί παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της μελέτης με τίτλο '' Οριστική Μελέτη αποκατάστασης, ανάδειξης , ανάπτυξης και λειτουργικής επανένταξης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας καθώς και ανάπλαση των επιφανειών της γειτνιάζουσας Πλατείας Αγοράς.
Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Δ.Ε. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ.
Περί έγκρισης 2ου ΑΠΕ του έργου : ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΩΝ Α' ΒΑΘΜΙΑΣ Β' ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής οριστικής παραλαβής του Έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΨΕΩΝ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» .
Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής του Έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ » .
Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής προσωρινής παραλαβής του Έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ» .
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ.
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: Κατασκευή οικογενειακών τάφων στο Κοιμητήριο της Δ.Ε. Χαλκίδας.
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Περί παραχώρησης θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ (103/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) .
Περί μερικής ανάκλησης της αρ. 232/2017 απόφασης της Ε.Π.Ζ. που αφορά παραχώρηση χώρου στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ (104/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) .
Περί έγκρισης απότμησης πεζοδρομίου και τοποθέτησης ρυθμιστικής σήμανσης σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας κ. Παπασωτηρίου Σταμάτη (105/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) .
Περί απαγόρευσης της στάθμευσης και στάθμευσης οχημάτων (114/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Περί παραχώρησης θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ (115/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Περί έγκρισης αίτησης για χορήγηση άδειας κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο (120/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) .
Περί μεταφοράς της λαϊκής αγοράς της Πέμπτης στη συνοικία Κανήθου (132/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Περί διενέργειας της ετήσιας εμποροπανήγυρης Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας για το έτος 2018 (133/18 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)