Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στη Χαλκίδα

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα θα φιλοξενηθεί το «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τη Δ/νση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ταξιδεύει τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι, στον όμορφο και γεμάτο οφέλη κόσμο της ανακύκλωσης συσκευασιών και του μπλε κάδου. Ενώ, παράλληλα, καθηγητές του Εργαστηρίου Τέχνης θα δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά, έργα από ανακυκλώσιμα υλικά.
Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» 400 μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι –κυκλικά- μέσα από γνωστά διασκεδαστικά παιχνίδια (χωρίς νικητές και ηττημένους αλλά με αναμνηστικά δωράκια για όλους) που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα με μηνύματα ανακύκλωσης, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να κάνουν νέους φίλους, αλλά κυρίως να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για το πως η ανακύκλωση των συσκευασιών μπορεί να «αγκαλιάσει» την καθημερινότητά τους.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.