Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
16:24:19

Χαλκίδα

Ο Οκερεαφόρ πάει Μπολόνια

Παρελθόν αποτελεί από τον ΓΣ Κύμης, ο Τέντι Οκερεαφόρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και δη στην Φορτιτούντο Μπολόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Κύμης:
«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Teddy Okereafor, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φορτιτούντο Μπολόνια. Ο πρώην πλέον παίκτης της ομάδας μας δέχτηκε μια πολύ καλή πρόταση από τον ιταλικό σύλλογοκαι εξέφρασε το αίτημα να αποχωρίσει, εκμεταλλευόμενος και έναν όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο του. Η διοίκηση της ΚΑΕ Κύμης, σεβόμενη την επιθυμία του παίκτη, αποφάσισε να δεχτεί το αίτημα του και να του επιτρέψει να πάρει μεταγραφή στην Φορτιτούντο Μπολόνια. Τους οκτώ μήνες που ο Okereafor αγωνίστηκε στην ομάδα μας είχε εξαιρετική παρουσία εντός παρκέ, άψογη συμπεριφορά εκτός αγωνιστικών χώρων και πραγματικά τίμησε την φανέλα του Συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Ο ίδιος ο Okereafor θέλησε να κάνει μια μικρή δήλωση στο σάιτ της ομάδα μας για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Κύμης:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Κύμης που αυτούς τους 8 μήνες με έκαναν να αισθανθώ μέλος της «οικογένειας» τους και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη μου σεζόν από πλευράς εξέλιξης και οφείλω πολλά για αυτό στο τεχνικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου. Ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πω στον κόουτς Γιάννη Καστρίτη και στον πρόεδρο της Κύμης που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ για την ομάδα τους. Πραγματικά θεωρώ την Κύμη μια εξαιρετική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν θα πετύχει τους στόχους της, ακόμα και χωρίς εμένα. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και μπορεί να φεύγω, αλλά θα συνεχίσω να είμαι «κοντά» στην Κύμη και να παρακολουθώ την πορεία της . Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ για όλα.»