Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:22:22

Χαλκίδα

Εκ του σύνεγγυς ο Ακριώτης για τα της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Την ειδική ανακρίτρια για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας επισκέφτηκε (την Πέμπτη 1η Μαρτίου) ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεριδιούχων & Δανειοληπτών της Τράπεζας, Στέλιο Πολυκράτη.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του δικαστικού σκέλους της υπόθεσης. Από τη συνάντηση προκύπτει ότι, με το ρυθμό που εξελίσσεται η υπόθεση, μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να απαγγελθούν οι κατηγορίες στους τυχόν εμπλεκόμενους και να ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για απόδοση δικαιοσύνης και για ικανοποίηση όλων όσων επλήγησαν από την κακοδιαχείριση της Τράπεζας.

Την ίδια ώρα ο βουλευτής βρίσκεται σε επαφή και με τον ειδικό εκκαθαριστή που έχει τοποθετηθεί προς διερεύνηση της υπόθεσης εντός της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας, επιδιώκοντας να έχει πλήρη εικόνα για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις εκποίησης του ακινήτου ιδιοκτησίας της Τράπεζας, καθώς και για τις δανειακές απαιτήσεις προς τους δανειολήπτες εκ μέρους της Τράπεζας και τον χρόνο πιθανής περάτωσης της εκκαθάρισης.

Ο Γιώργος Ακριώτης συνεχίζει την διακριτική παρακολούθηση της υπόθεσης όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί από την αρχή της θητείας του και τη στήριξή του έως την πλήρη διαλεύκανσή της.