Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
10:53:20

Χαλκίδα

Chalkida Bridges Marathon: δηλώστε συμμετοχή

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Chalkida Bridges Marathon».
Διοργανώνεται από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και το Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Εύβοιας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας, τους συλλόγους στίβου της πόλης, τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» και το Σύλλογο «Το Σπίτι του Αθλητή».

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Οι διαδρομές που θα διεξαχθούν είναι οι εξής:
1. Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ. Ανδρών – Γυναικών με πιστοποιημένη διαδρομή
2. Αγώνας 12,2 χλμ. Ανδρών – Γυναικών
3. Αγώνας Δρόμου Υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5,1 χλμ. Ανδρών-Γυναικών
4. Αγώνας 1,1 χλμ Γυμνασίων
5. Παιδικός αγώνας 1,1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων

[ Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ
Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας .
Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά γέφυρα -Λεωφόρος Αθηνών -Γλύφα – Υψηλή Γέφυρα – Μικρό Βαθύ - Βαθύ Αυλίδας &αναστροφή –Μικρό Βαθύ - ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο Υψηλής γέφυρας – Λόφος Αγ. Κων/νου (ποδηλατοδρόμος) - Παπαστρατή– Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων –– Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.
12,2 χλμ
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ μαζί με την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.
Αφετηρία ορίζεται η οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας .
Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά γέφυρα -Λεωφόρος Αθηνών -Γλύφα – Υψηλή Γέφυρα - ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο Υψηλής γέφυρας – Λόφος Αγ. Κων/νου (ποδηλατοδρόμος) - Παπαστρατή– Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα Αγάλματα στην Παραλία Χαλκίδας.
5,1 χλμ Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:20 π.μ.
Αφετηρία ορίζεται η οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας. Oι αθλητές καλούνται να διανύσουν μια μοναδική διαδρομή, δίπλα στη θάλασσα, βατή σε όλους, απολαμβάνοντας το φαινόμενο του Ευρίπου πάνω από την παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας και τις παραλίες της στην Βοιωτική και την Ευβοϊκή ακτή.
Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά Γέφυρα – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Ιωακείμ Παντελάκη – τέρμα και αναστροφή στην Παιδική Χαρά στις Ροδιές - Ιωακείμ Παντελάκη – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Παλαιά Γέφυρα -Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός).
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα Αγάλματα στην Παραλία Χαλκίδας.
1,1 χλμ Δημοτικών – Γυμνασίων (αγοριών – κοριτσιών)
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:50 π.μ. για τα Αγόρια Δημοτικών, στις 10:00 π.μ. για τα Κορίτσια Δημοτικών και στις 10:10 π.μ. για τα Αγόρια και Κορίτσια Γυμνασίων.
Αφετηρία ορίζεται η οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο Rex στην παραλία της Χαλκίδας
Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου - Αγγελή Γοβιού - στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα) για τα Γυμνάσια Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα Αγάλματα στην Παραλία Χαλκίδας. ]

Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες έχει ως ακολούθως:
• 10 ευρώ για τον Ημιμαραθώνιο αγώνα των 21,1 χλμ.
• 10 ευρώ για τον αγώνα των 12,2 χλμ.
• 10 ευρώ για τον αγώνα των 5,1 χλμ.
• 2 ευρώ για τον εφηβικό και παιδικό αγώνα 1,1 Χλμ.

Οι άνω των 18 ετών συμμετέχοντες τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη (καταθέτοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση). Για τη συμμετοχή των παιδιών απαιτείται υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση του γονέα που το επιτρέπει.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Εγγραφές :
Για τα 21,1χλμ, & 12,2χλμ & 5χλμ
-Στην φόρμα εγγραφής
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBsE7mqO5tRwLIgh0ZHmTSeSh8OrWzc6wmskSITnBFZjVueQ/viewform έως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
-Στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα ( Φαρμακίδου 15) αρμόδια κα Ελένη Γεωργατζή έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου
-Έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος στην γραμματεία του αγώνα
Για τα αγωνίσματα των 1,1 χλμ
-Στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου , ή αθλητικού /πολιτιστικού συλλόγου με υπεύθυνη δήλωση γονέα, Στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα (Φαρμακίδου 15) αρμόδια κα Ελένη Γεωργατζή έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 

Για όσους δεν έχουν προεγγραφεί οι εγγραφές θα γίνονται πριν την εκκίνηση (αυστηρά από τις 8 έως τις 9:45 το πρωί) και με υπογραφή γονέα θα δίνεται ο αριθμός.

Πληροφορίες για το -χαμηλό- κόστος συμμετοχής, τη δήλωση συμμετοχής και τα λοιπά διαδικαστικά, στο Αθλητικό Τμήμα του ΔΟΑΠΠεΧ στο τηλεφωνο 2221351165, στο Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» 6951157931 & 695539 και στην ιστοσελίδα www.chalkidamarathon.gr