Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
01:09:37

Χαλκίδα

Ημερίδα για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό

Επιμορφωτική ημερίδα, με αφορμή την Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας & του Εκφοβισμού, διοργανώνεται στη Χαλκίδα, από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σε συνεργασία με τα μέλη της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η ημερίδα πραγματοποιείται την Τρίτη 6 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως και τη 1 μετά το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας (λεωφ. Χαϊνά 93).
Για το θέμα της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού θα γίνουν σύντομες εισηγήσεις – παρεμβάσεις από τους Κώστα Βαρδακώστα (Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς για Θέματα Παιδείας & Πολιτισμού), Δημήτρη Κυριτσόπουλο, (Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας), Ρούλα Κεχρή (Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής Στερεάς) και Νεκτάριο Καντανολέων (υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας). Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης (Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. - ειδικός στην πρόληψη και την καταπολέμηση του cyber-bullying).
Το κύριο μέρος της ενημερωτικής εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένο σε συζήτηση και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και με το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής. Επίσης, θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας.