Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και φέτος στη Χαλκίδα, το διήμερο Τρίτη, 19 και Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στην ισόγεια παραλιακή αίθουσα του Δημαρχείου «Αριστοτέλης», με ώρες λειτουργίας, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν όλους μας ανάγκη!

Κι αν δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο Χριστουγεννιάτικο bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και τα άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora ή να επικοινωνήσετε με το Κέντρο του Οργανισμού στη Χαλκίδα (Φαβιέρου 41 / τηλ. 2221079788 / fax 221079198 / mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.