Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
09:02:06

Χαλκίδα

«Εξασφαλίσαμε την παραμονή, μας λυπεί η κατάσταση»

Μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ο ΓΣ Κύμης κατάφερε να κερδίσει με... έμμεσο τρόπο την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για λυπηρή κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Κύμης:
«Μετά τις σημερινές εξελίξεις η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή της στην Betshop Basket League. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα εκπροσωπούμε και του χρόνου την Εύβοια στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα όμως μας λυπεί βαθύτατα η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Πρέπει όλες οι ομάδες να βρουν μια λύση για να μην επαναληφθούν τα φετινά φαινόμενα την επόμενη χρονιά.
Για μας ήταν μια δύσκολη σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε σίγουρα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Πάντοτε όμως προσπαθούσαμε για το καλύτερο εντός του παρκέ και πιστεύουμε ότι αγωνιστικά αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, το staff της ομάδας και όλους τους φιλάθλους μας, αφού όλοι μαζί παλέψαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υποσχόμαστε ότι θα επικεντρωθούμε στα λάθη που κάναμε φέτος και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, έτσι ώστε στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι! Γιατί η Κύμη αξίζει να είναι δυνατή στην Α1!»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ...

Ο δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης συγχαίρει τον ΓΣ Κύμης: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ της Κύμης για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Ανεξαρτήτως συνθηκών, η Κύμη άξιζε την επιτυχία και έκανε χαρούμενη όλη την Εύβοια.»

...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ
Ο συνδυασμός «Συμπολιτεία» και ο επικεφαλής του Θανάσης Μπουραντάς συγχαίρουν από καρδιάς την ομάδα του Γυμνασικού Συλλόγου Κύμης για την παραμονή της στη μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ την Α1: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλατε όλο την αγωνιστική περίοδο και αποδείξατε πως μέχρι το τέλος παλέψατε έχοντας πίστη και ελπίδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, προπονητές, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη της διοίκησης.»