Τρίτη 16 Απριλίου 2024
07:07:35

Χαλκίδα

Γρηγορείτε για τα συνοδά έργα στο Νέο Νοσοκομείο

Η Δημοτική Κίνηση Χαλκίδας «Ρεύμα Ανατροπής», ζητάει να μην υπάρξουν πλέον άλλες καθυστερήσεις -αφού δεν υπάρχουν ούτε πραγματικές αιτίες ούτε σχετικές δικαιολογίες- στην κατασκευή των συνοδών έργων του Νέου Νοσοκομείου και άρα, στη λειτουργία του. 

Στο δελτίο τύπου - μήνυμα προς τη Δημοτική Αρχή που εξέδωσε, αναφέρει:

«Μετά από πολλά χρόνια, μετά από άπειρες Πασοκονεοδημοκρατικές θεμελιώσεις, μετά από 40 κύματα, εγγράφεται επιτέλους το ποσό των 2.233.086,21 ευρώ στην αναμόρφωση του προυπολογισμού του Δήμου της Χαλκίδας, που αφορά την πραγματοποίηση των «συνοδών έργων»- δρόμος πρόσβασης, δίκτυα αποχέτευσης και ομβρίων- του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων θα πρέπει να είναι έτοιμος – να έχει έτοιμες τις μελέτες , κατά δήλωση του Δημάρχου– για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην ολοκλήρωση των έργων, ώστε το Νέο Νομαρχιακό Νοσοκομείο, να παραδοθεί – όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός- μέσα στο α' εξάμηνο του 2018.
Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει λόγος, τώρα, να κάνουμε κριτική για τις καθυστερήσεις και την απραξία του 2017, εκ μέρους του Δήμου.
Πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε, το τόσο απαραίτητο έργο για την Εύβοια και όχι μόνο, να παραδoθεί έγκαιρα στην κοινωνία.
Τώρα δεν υπάρχουν πια άλλες δικαιολογίες.»