Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
06:24:54

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Με την Περιφέρεια στη Food & Drink στο Μπέρμινγχαμ

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την RECO Exports / Promo Solutions και υπό την αιγίδα του Ελληνο - Βρετανικού Επιμελητηρίου, πρόκειται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών Food & Drink 2020, που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο NEC Μπέρμινγχαμ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τις 30 Μαρτίου έως και τη 1 Απριλίου.
Το Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο του Hall 18 όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση Food & Drink, στο σταυροδρόμι των κεντρικών διαδρόμων, στο επίκεντρο των διαφόρων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το 60% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση. Επομένως το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη θα ανέρχεται στα 1.214 ευρώ (απαλλάσσεται ο ΦΠΑ λόγω τιμολόγησης από το Ηνωμένο Βασίλειο).
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται: ενοίκιο χώρου / παροχές περιπτέρου / μεταφορά και ασφάλιση εμπορευμάτων / εισαγωγή στον κατάλογο των εκθετών / προβολή του εθνικού περιπτέρου και των εταιρειών σε κλαδικά περιοδικά του Ηνωμένου Βασιλείου / registration & marketing fee.
Τα έξοδα εισιτηρίων μετάβασης, διαμονής, διατροφής και τυχόν επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον εκθέτη.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 31 Ιανουαρίου, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής και αποστέλλοντάς τη προς το Κ.Υ.Ε. Στερεάς Ελλάδας, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Πληροφορίες και διευκρινίσεις στο Γραφείο της κεντρικής δομής του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων, στο τηλέφωνο 2231030190.