Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με την Περιφέρεια στη «Detrop Boutique»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας «Detrop Boutique», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 22 έως και 24 Φεβρουαρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και σημειώνει μεγάλη επισκεψιμότητα από έμπορους χονδρικής τροφίμων και ποτών, supermarket, cash & carry, hypermarket, discount market, delicatessen, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, οι οποίοι πραγματοποιούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα με την Detrop Boutique θα πραγματοποιούνται η «9η Artozyma» και η «Ηerbal Expo».

Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορείτε να αναζητήσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://detrop.helexpo.gr/

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με περίπτερο 100 τ.μ. στον χώρο έκθεσης των γενικών τροφίμων και προϊόντων αγροδιατροφικού κλάδου, στο Pavilion 10 και με περίπτερο 48 τ.μ., στο χώρο του θεματικού σαλονιού Cheese & Wine στο Pavilion 8.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά το μεγαλύτερο μέρος από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται σε:
-200 ευρώ, πλέον του ΦΠΑ για όσους συμμετέχουν στο Pavilion 10 (γενικά προϊόντα αγροδιατροφικού κλάδου)
-250 ευρώ, πλέον του ΦΠΑ για όσους συμμετέχουν στο Pavilion 8 (οινοποιεία & οινοπαραγωγοί)

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, σε ομάδες παραγωγών, καθώς επίσης και σε νέους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 3 μετά το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.