Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
23:35:04

Χαλκίδα

Σεμινάριο μάρκετινγκ τουριστικών υπηρεσιών

  • Κατηγορία Αγορά

Εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα «Τουριστικό Μάρκετινγκ», διοργανώνει το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του 2ου ορόφου του κτιρίου του Επιμελητηρίου στη Χαλκίδα.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, με ειδίκευση στον Τουρισμό.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και εστίασης.
Εισηγήτρια είναι η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος διδακτορικού τίτλου (Ph.D) στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, Γεωργία Ζούνη.
Ενότητες σεμιναρίου: 1. Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ και το Μάρκετινγκ Τουριστικών Υπηρεσιών 2. Σχεδιασμός Στρατηγικής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για Υπηρεσίες (Ανάλυση Αγορών, Positioning και Branding / Ανάπτυξη Στρατηγικής και Μίγματος Μάρκετινγκ / Προώθηση και Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ) 3. Ηλεκτρονική Στρατηγική Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ( Ηλεκτρονική Στρατηγική / Social Media & Reviews / Ανάλυση Επιτυχημένων Περιπτώσεων Ηλεκτρονικής Στρατηγικής ξενοδοχειακών επιχειρήσεων).
Αίτηση συμμετοχής α) ηλεκτρονικά στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. β) με fax στο 2221080918 ή γ) στο Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αφού ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.