Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
21:56:16

Χαλκίδα

Αγορά «χωρίς μεσάζοντες»

  • Κατηγορία Αγορά

Η Εθελοντική ομάδα «Μία... Στάση» της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας (ΕΠΚΑ-ΣΤΕ) διοργανώνει διάθεση αγαθών «Χωρίς Μεσάζοντες», από τους παραγωγούς απ' ευθείας στους καταναλωτές, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, στο χώρο του παρκινγκ στο Πάρκο του Λαού, στη Χαλκίδα.

Στην εκεί αγορά θα υπάρχουν παραγωγοί με: αλεύρι, ζυμαρικά, πατάτες, ελιές, λάδι, κρασί, μέλι, λαχανικά, μανταρίνια, καρύδια, κάστανα, τουρσιά, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, σάλτσες, όλα από παραγωγούς της Εύβοιας, παξιμάδια και τυριά από την Κρήτη.

Με ποιότητα και τιμές από τις καλύτερες, όπως πάντα συμβαίνει στις δράσεις «τίμιου εμπορίου». Σε μια δράση που προσπαθεί για τη στήριξη των μικρών παραγωγών και των καταναλωτών που αδυνατούν να βρουν διέξοδο στις αγορές μέσα από τα υπάρχοντα σχήματα, την επικράτηση «δίκαιων» χαμηλών τιμών στην Ελλάδα της κρίσης, την έστω και σε μικρή κλίμακα επίδραση στην αγορά, τη βελτίωση-αλλαγή στις διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες.

Παράλληλα, στο χώρο θα υπάρχει και το «Καλάθι Αλληλεγγύης», σημείο συγκέντρωσης τροφίμων για τη στήριξη του έργου των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας (Παροχή Συσσιτίου & Υποδοχή Αστέγων) στη Χαλκίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία:
τηλ.: 6944174861,
www.epka-ste.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
fb: ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ