Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
14:13:58

Χαλκίδα

Εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία

  • Κατηγορία Αγορά

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Erasmus+» με τίτλο Σχεδίου «Τεχνικές σχεδιασμού βιτρίνας», το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία για 12 ημέρες (11 διανυκτερεύσεις) από 1 έως και 11 Νοεμβρίου, για 20 συμμετέχοντες.
Στην αποστολή θα συμμετέχουν ιδιοκτήτες και στελέχη εμπορικών επιχειρήσεων που προέρχονται από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας και δραστηριοποιούνται στον Νομό.
Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική εξάσκηση σε εταιρίες σχεδιασμού μόδας και εταιρίες δημιουργίας design βιτρίνας. Στόχος είναι η δημιουργία πρωτότυπων βιτρινών, εστιασμένων στα θετικά στοιχεία της εκάστοτε επιχείρησης, που σαν αποτέλεσμα θα έχουν να κερδίζουν τόσο τον πελάτη όσο και τον περαστικό και να τους οδηγούν στο εσωτερικό του καταστήματος, με απώτερο σκοπό την αύξηση του κέρδους της επιχείρησης.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Εκπαίδευση - επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής / επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις / πολιτιστικές επισκέψεις.
Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι Μονάδων πιστοποιητικών: Πρόγραμμα Europass Mobility και Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.
Το σχέδιο –και άρα, η εκπαιδευτική αποστολή- καλύπτεται από Επιχορήγηση του Προγράμματος «Erasmus+».
Οι ημερομηνίες που προαναφέρονται είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν.
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων– δικαιολογητικών: επικοινωνία με τους Κωνσταντίνα ΚάνταΝικόλαο Ανάγνο ή Χρήστο Μουτουσίδη, στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221086452 ή στο website του Επιμελητηρίου (www.eviachamber.gr / Κατάρτιση – Εκπαίδευση).
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων, με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά: έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.