Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην «Οικοδομή Expo» δωρεάν με την Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση του κλάδου των Κατασκευών «Οικοδομή Expo 2019», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, παρέχοντας στις επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό.
Η «Οικοδομή Expo» είναι μια επαγγελματική έκθεση εξειδικευμένη και προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια και δέχεται επισκέπτες από όλες σχεδόν τις χώρες την νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου.Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις των υλικών και των υπηρεσιών του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών και του design και μέσα από την έκθεση θα έρθουν σε επαφή με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες και επενδυτές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της «Οικοδομή Expo 2019».
Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται εξ' ολοκλήρου οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Το ατομικό περίπτερο για κάθε εκθέτη θα έχει εμβαδόν από 6 τ.μ. έως 10 τ.μ. (το μέγεθος του ατομικού περιπτέρου θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετοχών).
Πληροφορίες για την αίτηση συμμετοχής (διαθέσιμη σε μορφή word και σε μορφή pdf), προσχέδιο του περιπτέρου με τις παροχές ανά εκθέτη, το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης και η συνολική κάτοψη του Hall που θα βρίσκεται το περίπτερο, δίνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής και αποστέλλοντάς την προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 2231028725).

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.