Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
01:16:44

Χαλκίδα

Ενημέρωση για το Leader στη Χαλκίδα

  • Κατηγορία Αγορά

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης της Αναπτυξιακής Εύβοιας, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων, παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, στο τοπικό Πρόγραμμα CLLD/Leader Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας, διοργανώνει σχετική ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας στη Χαλκίδα.

Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας περιλαμβάνει το σύνολο των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Ιστιαίας-Αιδηψού, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Χαλκιδέων, εκτός της Δημοτικής Kοινότητας Χαλκίδας, που εξαιρείται λόγω πληθυσμού.
Οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορεί να είναι φυσικά πρόσωπα, υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις, αγρότες, συνεργατικά σχήματα φορέων, όπως περιγράφονται συγκεκριμένα για κάθε υποδράση ξεχωριστά.
Η αναλυτική 1η πρόσκληση υποβολής προτάσεων με τα παραρτήματα της έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Εύβοιας: www.anevia.gr
Πληροφορίες: Τηλεφωνικά 22210 26626 και 22210 89706 (αρμόδιοι: Μαργαρίτης Νικόλαος-Ιωάννης και Αλεξανδρή Θεοδώρα)